Paardendagen 2019 Boerendag tot 17 jaar

  • 27 July 2019 09:00
  • tot 17 jaar
  • Stichting Paardendagen Driezum-Walterswald
  • € 6,00
Paardendagen 2019  Boerendag tot 17 jaar

Algemene informatie
De Paardendagen Driezum-Wâlterswâld staan gepland voor het laatste weekend van juli: 25, 26 en 27 juli. Een geweldig evenement dat ieder jaar weer vele bezoekers uit heel Nederland weet te trekken. En dat is niet zonder reden: de afgelopen jaren is dit evenement uitgegroeid tot een waar paardenspektakel. Het weekend start met de Nacht van de Paardendagen op donderdag. Op vrijdag 27 juli start de Paardenmarathon. Honderden aanspanningen, afkomstig uit het hele land, komen naar Driezum-Wâlterswâld om deel te nemen aan dit Open Fries Kampioenschap. Na de huldiging van de kampioenen barst het feest los met E.V.A.. Op zaterdag 28 juli is er de Boerendag.

Vrijdagavond:
E.V.A. en vele anderen
Een gloednieuwe band met stuk voor stuks ras-muzikanten die weten hoe ze een feesttent op zijn kop kunnen zetten! Gratis parkeren op het parkeerterrein, op loopafstand van het evenemententerrein.

Boerendag:
Spectaculaire shows, demonstraties, gezellige activiteiten voor jong en oud en een muzikale noot, kortom veel gezelligheid tijdens de Boerendag. Gratis parkeren op het parkeerterrein, op loopafstand van het evenemententerrein.