Back to the 70's and 80's met de ABBA Tribute band

  • 23 November 2019 21:00
  • Alle leeftijden
  • Stichting Wâldpop Burgum
  • € 15,00
Back to the 70's and 80's met de ABBA Tribute band

Back to the 70's and 80's met de ABBA Tribute band en DJ Winston Black

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep. Met z’n zessen staan ze garant voor een sfeervol eventueel avondvullend programma, met repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: “ik kende de nummers allemaal”. Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute waardoor ze in staat zijn die karakteristieke ABBA sound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze o.a. ondersteund door perfect licht en geluid waardoor de sfeer van destijds zeker heel dicht in de buurt komt van het origineel. Dat er authentieke 70's en 80's (originele ABBA) kleding gedragen tijdens de performance maakt het plaatje compleet.

Niet alleen de generatie die in de jaren 70 en 80 het tijdperk van ABBA heeft meegemaakt gaat een avondje “uit z’n dak”. Steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de ABBA van alle tijden is. De ABBA Tribute is door de Nederlandse en buitenlandse pers zelfs uitgeroepen tot een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld!

Met twee top vocale Dancing Queens aan het front en gedegen muzikaal vakmanschap daarachter waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud!

Deze muzikale avond zal ondersteund worden door DJ Winston Black, welke naast alle bekende ABBA hits ook de andere 70's en 80's knallers ten gehore zal brengen. 

Kortom, een avond die je niet mag missen!

Zaal open 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Locatie: De Pleats, Schoolstraat 82, 9251 ED Burgum  

Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar;

Voorverkoop € 15,-
Aan de kassa € 20,-