Konpoli Seminar 2019

€ 25,00
vr 13 dec 2019 - 13:30
Carlton President, Floraweg 25 Utrecht
Deur open 13.00 uur

We zijn gek prachtige handgemaakte (Konpoli) albums.

Ook zijn we gek op fotografie en alles wat daarbij komt kijken. We zijn altijd op zoek naar inspiratie, houden van goede gesprekken en vinden het leuk om met mensen te kletsen die we (nog niet) kennen. Jij ook? Kom dan naar het Konpoli seminar!
Konpoli is de album leverancier als je zoekt naar handgemaakte albums waar het onmogelijke toch mogelijk wordt gemaakt. Ons seminar heeft 3 lezingen van fantastische sprekers. Dus ben jij professioneel fotograaf en nieuwsgierig naar onze producten? Ben je klant en wil je graag de lezingen bijwonen of onze producten komen bekijken? Je bent van harte wekom! De sprekers voor dit jaar zijn:
  • Marieke Zwartscholten (Krijg meer controle en maak daardoor nog betere foto's)
  • Janke Verhagen (Hoe zorg je ervoor dat je het leven weer met een 9 gaat waarderen)
  • Linda Bouritius (Kies je eigen weg en sta achter je creativiteit)
Onze producten zijn deze middag te bekijken en er is ruim de tijd om gezellig te netwerken met collega fotografen uit het hele land. Tot 13 december!
Check voor meer informatie: www.konpoli.nl
 
Let op: Dit evenement is alleen toegankelijk voor de professionele fotograaf die als zodanig staat ingeschreven bij de belastingdienst. Indien dit niet het geval is, heeft Konpoli het recht om het ticket te weigeren zonder teruggave van de kosten. Bij twijfel; bel of mail gerust.