Cliff & The shadows 2025

  • 29 March 2025 20:15
  • Sense Dokkum
  • € 28,50
Cliff & The shadows 2025

“Cliff & The Shadows Tribute-Band”, uit de onmiskenbare talentenvijver vanVolendam... Cliff Richard en The Shadows kwamen voor het eerst samen in 1958. Ter gelegenheid van hun 50-jarige bestaan werd in 2009 voor een publiek van 15.000 toeschouwers een spetterende show gegeven in London.

Dé nieuwe tribute-band Jack en André Veerman geïnspireerd, en als groot liefhebber van deze muziek hebben het plan gevat om met lokale muzikanten deze show uit te gaan voeren. Gedreven door enthousiasme is het gelukt om deze uitdaging aan te gaan met als frontman Jan Mühren die in de huid van Cliff kruipt. Jack Schilder neemt het solo gitaarwerk van Hank Marvin voor zijn rekening. De begeleidingsband bestaat uit: Jack Veerman (drums), Andre Veerman (basgitaar, harmonist), Cor Klein (ritmegitaar), Chris Klein (keyboards, mondharmonica, slaggitaar, accordeon) en last-but-not-least wordt het zangkoorwerk verzorgd door Mirjam Oud en Marije van der Zee.

Registratie Londen De Londense show van Cliff and The Shadows is geregistreerd op DVD. Deze filmdrager met titel “The Final Reunion Tour“ kwam binnen op nummer 1 in de Britse muziek-DVD-hitlijst en bereikte ook een nummer 1 positie in verschillende Europese landen. Met deze show gaat Cliff Richard terug naar de beginjaren van zijn carrière en die van The Shadows. 42 Kaskrakers uit de zestiger jaren komen op deze productie voorbij en wordt begeleid door de grootste gitaargroep aller tijden: The Shadows.

Link naar de originele registratie van Cliff Richard & the Shadows in de UK Getuigen die Cliff & The Shadows op een flikkerend zwart-wit scherm de liedjes zagen lip synchroniseren en nooit de kans kregen dit in kleur of live te mogen aanschouwen; niet getreurd! We halen met onze Tribute Band alles uit de kast deze show te evenaren en het publiek te trakteren op een onvergetelijke uitvoering, waarbij gezongen en gedanst mag worden!