Het FILANTROPISCH ORKEST | Zondag 27 October 2024

  • 27 October 2024 16:00
  • iedereen is welkom
  • Jozef Volendam
  • € 27,50
Het FILANTROPISCH ORKEST | Zondag 27 October 2024

ZONDAG Concert


Ontdek de betovering van Volendamse muziek met het Filantropisch Orkest Back Again 2024!

 

In het hart van sfeervol Volendam, waar muziek diep in ons DNA verweven is, blijven we een prachtige traditie koesteren. Denk aan iconische bands als The Cats, BZN, de 3 J’s, Nick & Simon, en talloze andere getalenteerde muzikanten die zijn voortgekomen uit onze liefde voor muziek. Onze passie en talent hebben we met trots doorgegeven aan de volgende generaties, waardoor Volendam een broedplaats is voor muzikale inspiratie.


Het Filantropisch Orkest Back Again  heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren ’70 van de vorige eeuw. Enkele jaren geleden besloten we dit muzikale spektakel nieuw leven in te blazen, en met groot succes! Niet alleen in Volendam, maar ook ver daarbuiten weten echte muziekliefhebbers ons te vinden.

Graag nodigen wij u uit om de muzikale magie van Volendam te beleven tijdens onze concerten op 19, 20, 26 en 27 oktober 2024.

Deze bijzondere evenementen vinden plaats in de intieme setting van de Sint Jozef Vereniging, gelegen aan de Sint Jozefstraat 2, 1131 DX Volendam.


Laat u meevoeren door de tijd met meesterlijke uitvoeringen van wereldberoemde hits uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90, gebracht door een doorgewinterde band van topmuzikanten, vocalisten en aanstormend talent.