Spokentocht Kollumerzwaag "Freaky Nights" tijdvak 23:00 - 00:00

  • 14 October 2022 18:00
  • 16
  • Moonlight Events
  • € 50,00
Spokentocht Kollumerzwaag "Freaky Nights" tijdvak 23:00 - 00:00

1 ticket is geldig voor 1 groep van 5 personen. (10,- euro per persoon)


Derde editie Spokentocht Noard-East Fryslân

KOLLUMERZWAAG – In het holst van de nacht als de schaduwen het donkerst zijn, ontwaken vrijdag 14 oktober 2022 de meest enge clowns en freaky karakters tijdens de horrortocht van Kollumerzwaag. Een griezelige tocht in onze scare-zone met een gezellige afterparty! Het thema van deze derde spokentocht is “Freaky Nights!” Deze keer is de opzet iets anders, dan u van ons gewend bent. Het is nog steeds een horrortocht, maar de route is slechts maar 1 kilometer. U stapt dus in eigenlijk in een scare-zone waarbij u ogen, oren en zenuwen te kort komt! Dus een korte route, maar meer dan een uur horror-entertainment vol show, licht, geluid, bijna 100 freaks en hartslag verhogende momenten!!  

De voorbereidingen zijn in volle gang, er is intussen een professioneel grime team gevormd en ervaren acteurs gevraagd die verrassende acts gaan opvoeren in de scare-zone!! Door middel van professionele grimeurs en eigen gemaakte kostuums ’s willen we er een bloedstollende horrorervaring van maken. Ook de decorploeg is al van start met het maken van de verschillende sets die je tegen gaat komen tijdens de tocht!! Na afloop is er een gezellige afterparty in Café Prins in Kollumerzwaag. 

Mee doen?

Startkaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop via www.mgtickets.nl. De start is groepsgewijs tussen 18.30 en 01.00 uur vanaf café Prins, Foarwei 77 in Kollumerzwaag.1 ticket is geldig voor 5 personen. Maximaal 5 personen per groep. Deuren zijn open vanaf 18.00 uur. Een startticket kost 10,- euro per persoon en op is op! De tocht gaat te voet en zal ongeveer 1,5 uren duren!! (1 km.) Dit mag je niet missen!!! (adviesleeftijd is vanaf 16 jaar en deelname op eigen risico)

De horrortocht word georganiseerd door Moonlight Events, in samenwerking met Café Prins, onder regie van Renske & Erik Beets. Hou onze facebookpagina in de gaten!! (www.facebook.com/SpokentochtNoardeastFryslan)